Garagebedrijf? Vraag naar onze kortingen!
Verzendkosten vrij vanaf € 250,- ex. BTW!
een Weishaupt Verf webshop

Nieuw in ons assortiment  [meer]

Star Mask Disc filterhouder doos a 20 stuksStar Mask Disc filterhouder doos a 20 stuks
€ 64,00 ex. BTW
€ 77,44 incl. BTW
Star Dust P2 - Stoffiltermaskerklasse P2Star Dust P2 - Stoffiltermaskerklasse P2
€ 34,80 ex. BTW
€ 42,11 incl. BTW
Star Dust P2V - Stoffilterklasse P2Star Dust P2V - Stoffilterklasse P2
€ 31,80 ex. BTW
€ 38,48 incl. BTW

Recensies  [meer]

Op dit moment zijn er nog geen recensie's.

Multi

Multi Plamuur koopt u voordelig bij Car-system.nl, dé specialist op het gebied van verfartikelen voor uw auto. Heeft de carrosserie van uw auto of ander motorvoertuig beschadigingen opgelopen? Met één van de Multi Polyesterplamuur artikelen van Car-system.nl ziet uw auto er in een mum van tijd weer uit als nieuw. Bekijk hieronder onze collectie van scherp geprijsde plamuur artikelen.

Waarom Multi Plamuur?

Multi Polyesterplamuur is ideaal om lichte beschadigingen aan de carrosserie van uw auto te herstellen. Zijn delen van uw carrosserie doorgeroest? Zitten er diepe deuken of juist kleine oneffenheden in? Het kan zijn dat uw auto door bijvoorbeeld een parkeerongelukje lichte schade heeft opgelopen. Met Multi Plamuur laat u deze schade weer helemaal verdwijnen.

 

Met onze producten maakt u de carrosserie weer helemaal strak en zorgt u voor een spiegelgladde ondergrond die ideaal is als u vervolgens gaat afspuiten. Onze plamuren zijn universeel toepasbaar als vul- of fijnplamuur op alle plaatondergronden en voor reparaties aan zowel verzinkte als aluminium carrosserieën.

 

Multi Plamuur aanbrengen

Het is erg belangrijk dat u de Polyesterplamuur op de juiste manier aanbrengt. Voordat u begint is het zaak dat u de ondergrond goed schoon, droog en vetvrij maakt. Zorg er ook voor dat u het deel dat u gaat aanpakken een beetje opschuurt, zodat de plamuur later optimaal hecht. Heeft u deze voorbereidingen getroffen, dan kunt u het materiaal op het oppervlak aanbrengen. Gebruik hiervoor bij voorkeur een plamuurmes. Let er ook op dat u in zeer dunne lagen schuurt (circa 1 millimeter). Op die manier zinkt of zakt de plamuur niet uit.

Plamuurartikelen bij Car-system.nl

Koopt u uw Multi Plamuur bij Car-sytem.nl, dan heeft u uw producten snel en voordelig in huis. Heeft u een garagebedrijf? Vraag dan eens naar onze kortingen. En bestelt u voor meer dan 250 euro, dan betaalt u geen verzendkosten.Multi polyesterplamuur / 2,0 kg blik incl. harder

Multi polyesterplamuur / 2,0 kg blik incl. harder


€ 17,75 ex. BTW
€ 21,48 incl. BTW


Nieuwe artikelen voor mei - Plamuren

Multi polyesterplamuur / 2,0 kg blik incl. harder
€ 17,75 ex. BTW
€ 21,48 incl. BTW